Тази страница използва "бисквитки". Използването и приемането на "бисквитки" може да настроите във вашия браузър.

МаркиИнформация

Най-продавани

Tom Ford Noir Extreme нов парфюм за 2015

Tom Ford Noir Extreme нов парфюм за 2015

Tom Ford Noir Extreme нов парфюм за 2015

Tom Ford лансира през началото на 2015-та година поредният си трети мъжки аромат, който бе наречен Tom Ford Noir Extreme, наследник на Tom Ford Noir Eau de Parfum от 2012, следван от Tom Ford Noir Eau de Toilette който видяхме през 2013-та.

Tom Ford Noir Extreme разкрива едно ново ароматно предизвикателство, което се крие зад името Noir. Ароматът му разкрива страхотна ориенталска сцена, която е достойна за всеки мъж. Noir Extreme улавя аспектът от мъжа, който иска да се откъсне от модерното и да бъде необикновен!“  – по този начин новият Tom Ford Noir Extreme беше представен от компанията.

В уханието на Tom Ford Noir Extreme се разкрива ароматната смесица на свежи цитрусови плодове комбинирани с топли и пикантни нотки. По чувствителните носове биха разпознали именно нотките на нероли, шафран, кардамон, индийско орехче и масло от мандарини в началото.

Сърцето му се концентрира върху ароматите на десертът от Индия – Кулфи и мастика. Други нотки които ще усетите са цветове на портокал, жасмин и рози.

Базата му  е много топла, тя е изградена от балансирани дървесни акорди на сандалово дърво и млечно-сладка ванилия.

Рекламно лице на парфюма е самият Tom Ford и всички желаещи ще могат да си го закупят в разфасовки от 50 и 100 ml, в концентрация на Eau de Parfum.