Тази страница използва "бисквитки". Използването и приемането на "бисквитки" може да настроите във вашия браузър.

МаркиИнформация

Най-продавани

Какво е ТЕСТЕР или парфюм без опаковка (Б.О.) ?

Какво е ТЕСТЕР или парфюм без опаковка (Б.О.) ?

Какво е тестер или парфюм без опаковка (Б.О.) и имали разлика между него и парфюма?

Какво е тестер ?

Тестерите обикновенно се използват в класическите парфюмерии, където клиентът може да изпробва как мирише даденият парфюм. Затова тестерите често не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна. Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла транспортна кутия, без печат и в повечето случаи няма капачка на пулверизатора, а е с картонена или пластмасова тръбичка около него. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, то тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарък, по-подходящо е да поръчате класическият продукт. За това моля се обърнете към нас, за да Ви уведомим дали имаме наличен парфюмам, от който имате нужда да не е на тестер.

Парфюмите без опаковки (Б.О.) са идентични с останалите парфюми и с възможни разлики от към опаковката и капачка. Капачката може да липсва, а опаковката да е транспортна (картонена). Парфюма без опаковка е много добра възможност на крайният потребител да се наслади на любимия си аромат на много по-изгодна цена от продукта (парфюм).

Как изглеждат тестерите на парфюмите и в каква кутия пристигат, може да видите в нашите профили в Facebook, Google+, Instagram

Също така Ви каним да харесате и последвате нашите профили, за да може да получавате информация за новите продукти, наличността им и нашите промоции!

от екипа на ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми