Тази страница използва "бисквитки". Използването и приемането на "бисквитки" може да настроите във вашия браузър.

Марки

Информация

Най-продавани

Цени на доставките за продукти поръчвани от

ТЕСТЕР БГ - Tестери на парфюми : 

 - към цената на доставката за поръчки на продукти на стойност до 200,00 лв. (двеста лева) се начисляват допълнително 3,50 лв.(три лева и петдесет стотинки) за цялата страна, при извършвана доставка до посочен адрес от клиента т.е. лично посещение от куриер на ваш адрес. Крайно дължимото от Вас, като сума се получава от сбора на продукта и 3,50 лв. (три лева и петдесет стотинки)

 - към цената на доставката за поръчки на продукти на стойност над 200,00 лв. (двеста лева) не се начислява доставка за цялата страна, при извършвана доставка до посочен адрес от клиента т.е. лично посещение от куриер на ваш адрес. Крайно дължимо от Вас е стойността на продуктите.

 - цената на доставката за поръчки на продукти без ограничение в стойността им е напълно безплатна (т.е. тя е включена в стойността на продукта) за цялата страна, ако се извършва доставка до офис на куриерската фирма Еконт Експрес - пратката е до поискване в посочен от Вас офис на Еконт Експрес. При този вид избор на доставка системата на магазина ще Ви начисли автоматично доставка от 3,50 лв. (три лева и петдесет стотинки) при избор на Еконт Експрес опростен вариант или изчислена чрез интегрираният модул, ако поръчката е под 200,00 лв. (двеста лева), но Вашата пратка ще пристигне с крайно дължима сума, колкото е стойността на продукта/тите.

 - цената на доставката за поръчки с фиксиран час или съботна доставка по желание на клиента се оскъпява допълнително с 2,00 лв. (два лева).

 

Начини за доставка на продукти поръчвани от

ТЕСТЕР БГ - Tестери на парфюми :

Стоките поръчани от нашия електронен магазин ТЕСТЕР БГ се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС:

- ДО АДРЕС, заявен при поръчката в работно време или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да се даде адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката, която ще бъде с опция да се отвори и провери с тест в присъствието на куриера. При неуспешен опит на доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефонно обаждане и уговаряне за повторен ден на разнос на пратката.

- ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката и ще я получите с напълно безплатна доставка и опция да се отвори и провери с тест в присъствието на куриера.

 

Срокове за доставка на продукти поръчвани от

ТЕСТЕР БГ - Tестери на парфюми :

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 (един) и 3 (три) дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

 

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин /ТЕСТЕР БГ/ за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.

Благодарим Ви, и приятно пазаруване! За други въпроси, моля пишете ни тук.