Какво е Insomnia? Insomnia е парфюм, който е създаден с принципите на висшата парфюмерия. Парфюмът Insomnia буквално за една нощ става абсолютен феномен, а успехът на този парфюм се дължи на напълно уникалният му състав.
Скъпи клиенти и приятели на ТЕСТЕР БГ, Най-вълшебните дни от годината наближават и за да сте сигурни, че подаръците ще пристигнат навреме за вашите любими хора, вижте празничния график на Еконт Експрес. Доставки за страната :
Скъпи клиенти и приятели, Имаме удоволствието да ви съобщим, че ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми ще се включи отново през този ден с големите намаления за всички вас с допълнителни намаления на всички продукти от каталога ни без изключения.
Във всеки един сезон от годината се крие настроението и емоцията, които имаме през това време, в спомените с любими хора и не на последно място в аромата, на който ни напомня. Например пролетта ни носи аромат на свежест и цветя, лятото ни ухае на сладост, есента ни разкрива екзотични и пикантни нотки, а зимата с дъх на чар и топлина.
Showing 1 to 4 of 43 (1 Pages)