Подаръчен комплект за половинката ни за Свети Валентин

Подаръчен комплект за половинката ни за Свети Валентин

Свети Валентин е празник, който се празнува на 14 февруари. На тази дата влюбените изразяват любовта си един към друг, като обичайно е да се подаряват цветя.

Запазете уханието за Св. Валентин, като този вид подарък е много банален, но все още има мъже и жени, които с удоволствие биха му се зарадвали. Купете предпочитаната марка парфюм на любимия или любимата или пък заложете на изцяло ново ухание. Получателят на изненадата винаги ще се сеща за вас и романтиката на празника, когато ползва парфюма.

ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми, Ви приканва да направите подарък на вашата половинка, като я зарадвате с подаръчен комплект. Само през тази седмица предшестващ празника ние ще ви го доставим напълно безплатно за цялата страна до посочен от вас адрес или офис на Еконт Експрес и също така за първите клиенти направили поръчка на подаръчен комплект ще има и изненада подарък от НАС!

Системата на сайта ни автоматично ще ви начисли доставка за подаръчните комплекти, но през седмицата от 09.02.2015 год. до 14.02.2015 год. вие ще получите вашият подаръчен комплект с напълно безплатна доставка.

*Промоцията ни за Свети Валентин с безплатна доставка важи само за подаръчните комплекти, за останалите продукти от каталога ни са в сила условията упоменати на сайта за доставка

Таг парфюм