Нашите предложения за ТОП парфюми за зимен сезон 2018/2019 год.

Нашите предложения за ТОП парфюми за зимен сезон 2018/2019 год.

Във всеки един сезон от годината се крие настроението и емоцията, които имаме през това време, в спомените с любими хора и не на последно място в аромата, на който ни напомня. Например пролетта ни носи аромат на свежест и цветя, лятото ни ухае на сладост, есента ни разкрива екзотични и пикантни нотки, а зимата с дъх на чар и топлина.

Сезони има и при парфюмите, които използваме. При зимните температури ние имаме необходимостта от топъл и интензивен аромат. Тук ние сме се постарали да ви предложим няколко дамски и мъжки парфюми, които са подходящи точно за зимен сезон.

Типичните зимни парфюми обикновено са ориенталските, които се отличават от останалите парфюми. При тях най-често срещаните съставки са мускус, амбра, ориенталски и кашмирени нотки. А при по-интензивните парфюми може да се съдържа още и тамян, пудрови нотки и цветето жасмин самбак.

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗИМНИ ДАМСКИ ПАРФЮМИ

Armani Sì Passione – този дамски парфюмнамарката Armani еочарователен и страстен, който ще Ви завладее със своя чувствен, плодово-цветен аромат. В него присъстват зимни акорди на жасмин, ванилия, както и пикантни нотки.

Burberry Her  този дамски парфюмна марката Burberry е изключителен и завладяващ. В него присъстват зимни акорди на нотки с жасмин, кехлибар, мускус и дървесни тонове.

Bottega Veneta L'Absolu – този дамски парфюм на марката Bottega Veneta може перфектно да допълни вашата визия със своите елегантни шипрови нотки. В него присъстват зимни акорди на леко пикантен, със сладост от ванилови акорди, аромат на кожа и жасмин самбак. 

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗИМНИ МЪЖКИ ПАРФЮМИ

Armani Acqua di Giò Profumo – този мъжки парфюм на марката Armaniеоткрояващ се и чувствен аромат. Внеговата база се усеща присъствието на нотки на тамян, а в сърцевината розмарин и градински чай.

JOOP! Joop! Wow! – този мъжки парфюм на марката JOOP!, се усеща като ориенталски топъл аромат. В него присъстват нотки на ванилия, кашмирено дърво, кардамон и ветивер.