Всички поръчки направени в интервала 12.08.22 г. - 22.08.22 г. ще бъдат изпратени на 22.08.22 год. (понеделник), а до тогава ви предоставяме промо код: holiday за допълнителна отстъпка на определени продукти.

Продукти за марка: ALTERNA

Козметика ALTERNA е козметиката за коса на професионалистите. От 1997 г. насам, ALTERNA е лидер в новите похвати към луксозната грижа за косата. Експертите, които стоят зад тази марка смятат, че независимо дали Вашата коса се нуждае от нещо, не трябва да избирате между клинично доказани и практически тествани продукти, а природни, полезни за тялото продукти. Целият асортимент на марката ALTERNA сам по себе си представлява три "п": професионализъм, провереност и природна чистота.


Продуктите на "ALTERNA" се произвеждат от редки, естествени съставки като хайвер или бамбук, а в тях няма да откриете парабени сулфати или други натрапчиви добавки. След повече от петнадесет години развитие на патентована технология, интензивно тестване както клинически, така и практически, марката обещава, че при закупуването на продуктите, който предлага, получавате това, което очаквате. И не на последно място, марката е синоним на професионализъм и безкомпромисно качество.


Професионалната грижа за косата на ALTERNA предлага революционни продукти, определящи стандарта на тази най-луксозна марка козметика за коса в света. Нейната репутация е базирана на резултати, а не на обещания. Истинските иновации и доказани резултати, спечелват все повече и повече клиенти на марката. Хилъри Дъф, Кейт Мос, Ръсел Кроу, Наоми Кембъл, Джулия Робъртс, Дженифър Анистън ..... Това са само няколко знаменитости от световна класа, които използват продукти на марката ALTERNA.


"В "ALTERNA" не тестваме продуктите върху животни,  а върху знаменитости"!(Кейти Холмс-актриса и съсобственик на "АLTERNA HAIRCARE").

Показване на 1 - 2 от 2 продукта
Показване на 1 - 2 от 2 продукта