Продукти за марка: ANNICK GOUTAL

Марката нишови парфюми Annick Goutal е толкова уникална и визионерска колкото е и нейната основателка. Тя предоставя на марката не само името си, но и своя изключителен талант – усет към уханията, който се превръща в жизнена страст. 


Annick Goutal (Аник Гутал) първоначално е била пианистка. След дългогодишно изучаване на музика, тя бунтовнически се изправя срещу неизбежно изглеждащата съдба. Преломна за нея става срещата с парфюмериста Henri Sorsana (Хенри Сорсана) през 1977 година. В създаването на аромати тя открива своето истинско реализиране.


Първият парфюм, собствена творба на Annick Goutal Eau d’Hadrien е представен на пазара през 1980 година. Това е последвано от откриване на парфюмерийна къща в Сен-Жермен, която окончателно потвърждава, че е родена нова звезда сред нишовите аромати. Парфюмите Annick Goutal започват да пишат нова глава в историята на френската парфюмерия.


Творчеството на Annick успешно се продължава от нейната дъщеря и затова вие и днес можете да надникнете в магическия свят на завинаги осезаемите ухания, изпълнени с естествено великолепие, емоции и креативност.

Показване на 1 - 7 от 7 продукта
Показване на 1 - 7 от 7 продукта