Продукти за марка: CALVIN KLEIN

Calvin Klein е американска модна марка, основана от Келвин Клайн в края на 1960 година. Марката е известна със своя минимализъм и класически стил и с това, че въвежда манията по дизайнерски дънки през 1970 година, когато Клейн започва да слага името си върху задния им джоб. Днес брандът е световно известен с дънките си, ежедневни колекции, белъо и парфюми. Колекциите от часовници и бижута започват да се предлагат от марката през 1997 година. Логото на компанията "CK" е също толкова разпознаваемо, колкото името на бранда и украсява много от нейните продукти.


Първият парфюм на компанията - Calvin Klein, е лансиран през 1981 година. Оттогава Calvin Klein създава серия успешни парфюми, които успяват да уловят духа на десетилетията, в които са на пазара. Такива са Obsession (1985г. за жени, 1986г. за мъже), CK One (един от първите им аромати, определен като унисекс, 1994г.) и Euphoria (2005г. за жени, 2006г. за мъже). Сега патентът на Клейн за парфюми принадлежи на Coty.


До момента в колекцията от парфюми Calvin Klein присъстват над 110 аромата. Най-ранният е от 1978 година. Парфюмите на Calvin Klein са създадени със съдействието на парфюмеристите Софи Лаб, Ан Готилеб, Родриго Флорес-Рукс и много други.

за страница
Показване на 1 - 12 от 59 продукта
Показване на 1 - 12 от 59 продукта