Продукти за марка: CHANEL

Chanel S.A. е модна къща, основана през 1910 година от Габриел Шанел (наричана от приятелите си „Коко”). Chanel предизвиква истинска революция в модния свят със своите прости и елегантни модели, адекватни за всички времена. Госпожица Шанел творчески управлява компанията до смъртта си през 1971 година. През 1983 година Карл Лагерфелд става главен дизайнер.


„Подуши и ще видиш” – казва Жак Полж, създател на парфюмите на Chanel от 1978 година. Прецизният надзирател на едно уникално наследство от аромати, Полж върви по стъпките на двамата легендарни парфюмеристи на Chanel Ърнест Бюкс и Хенри Робърт. В своите уникални разбирания за същността на парфюмите той вярва, че те трябва да бъдат създавани като загадка и да бъдат разбирани като отделен език.


Chanel прави революция и в света на парфюмите с първия си аромат – емблематичният Chanel N°5, който е лансиран през 1921 година. Той продължава да бъде световен бестселър като поддържа съвременен облик с оригинални реклами и актуални известни личности. Chanel N°5 и много от по-старите аромати на марката, които са все още актуални, са направени от Ърнест Бюкс. От 1978 година насам главен парфюмерист на Chanel е Жак Полж.

за страница
Показване на 13 - 24 от 41 продукта
Показване на 13 - 24 от 41 продукта