Продукти за марка: CHOPARD

Chopard е швейцарска фирма за производство на часовници и бижута, основана от Луи-Улус Шопард през 1860 година. Славата й на компания, държаща на качество и надеждност се разпространява бързо и синът на основателя й - Пол Луи, отваря втори клон в La Chaux de Fonds.  През 1963 година фирмата си търси купувач, способен да увеличи богатото семейно наследство от часовници и го намира в лицето на Карл Шуфел, човек от видно германско семейство часовникари.


През 1992 година Chopard партнира с L'Oreal, за да създаде хубави парфюми, носещи вече оценения бранд Chopard. Първият парфюм на компанията Casmir – сладникав и популярен дамски аромат, е лансиран през 1992 година и веднага е последван от голям успех. Първият мъжки парфюм – Heaven, е лансиран през 1994 година. Много от парфюмите на компанията се предлагат във флакони, приличащи на скъпоценни камъни (например Wish от 1999 година) и въвеждат аромати, които си подхождат с часовници или бижута от колекцията, като например Happy Spirit, който съответства на колекция часовници.


До момента в колекция от парфюми Chopard присъстват над 30 аромата, като най-ранният е от 1992 година. Парфюмите на Chopard са създадени със съдействието на парфюмеристите Оливиер Полж, Бруно Йованович, Луис Търнър, Мишел Жирард, Мишел Алмайрак и много други.

за страница
Показване на 1 - 12 от 19 продукта
Показване на 1 - 12 от 19 продукта