Продукти за марка: COACH

Марката кожени стоки "Coach", е известна по цял свят както с колекциите си дамски кожени чанти, така и с модните си облекла, обувки, слънчеви очила и аксесоари, но не на последно място и със своите парфюми.


"Coach" е създадена през 1941 година от група занаятчии - кожари от Манхатън .Скоро фирмата се разработва от Майлс и Лилиан Кан, благодарение на богатия си опит с кожените облекла и усета си към търговия.


Марката стартира само като ателие в семеен стил и се задвижва, благодарение на предаността на своите основатели, на качество и изработка, а само за няколко години се превръща в  американската марка лидер, в производството на куфари, аксесоари и парфюми.  На няколко пъти по време на своето съществуване сменят собственика си, но винаги запазват репутацията на една от най-популярните в своята област, наред с други неща, в резултат на продължителния акцент върху прецизността в изработката и най-добрите материали.


През 2007 година, марката представя първия си парфюм, а дори и в тази област "Coach" проявява страстта си към качеството, високите постижения и модерния дизайн Днес са налице десетки аромати за мъже и жени, които са създадени с партньорството на "Estée Lauder". Марката "Coach" работи в сътрудничество с компанията "Firmenich" и парфюмните дизайнери Онорин Блан и Селин Барел.


"Coach" - от мириса на кожа, до най-модерните аромати!

Показване на 1 - 3 от 3 продукта
Показване на 1 - 3 от 3 продукта