Продукти за марка: ISSEY MIYAKE

Issey Miyake е японски моден дизайнер, известен с иновативния си подход към производствената технология на тъканите, която превръща в интересни практични облекла. След като завършва графичен дизайн в Tama Art University в Токио, и работи за водещи компании, включително Guy Laroche, Givenchy and Geoffrey Beene, той решава да се върне в Токио. През 1970 година основава собствена компания – Miyake Design Studio и започва производство на дамска мода.


Issey Miyake въвежда иновации в тъканите и облеклата като постига големи успехи с линиите A-POC и Cauliflower. Креативността и чувството за хумор на Miyake могат да се видят по начина, по който брандира своите модни продукти и парфюми. Марките A-POC, L'Eau d'Issey и всички аромати от Issey Miyake са омоними от различни английски и френски думи и словосъчетания.


Дизайнерът Issey Miyake има над 60 аромата към момента. Той създава аромати съвместно с известни парфюмеристи като  Жак Кавалиер, Oливиер Кресп, Алберто Морилас, Доминик Ропион, Лок Донг  и др.

за страница
Показване на 1 - 12 от 28 продукта
Показване на 1 - 12 от 28 продукта