Продукти за марка: JO MALONE

Джо Малоун още от дете започва да събира най-различни цветя в градината, за да прави различни аромати и сапуни от тях. В началото на своята кариера започва да работи като цветар през деня, а през нощта като козметик. В знак на благодарност към клиентите, които се завръщат за повторни процедури дизайнерката започва да подарява аромати, създадени от нея. Постепенно парфюмите се превръщат в сензация. Ентусиазмът на доволните клиентите е насърчават за откриване на собствен бутик, в които да продава парфюми, продукти за грижа за тялото и аромати за дома.


Повечето парфюми Jo Malone се състоят от една съставка, две или най-много три. Тази уникална формула дава възможност на почитателите на марката сами да сътворяват своите композиции, като използват разнообразие от аромати. Можете да заложите на освежаващи цитруси, вкусни плодови нотки, екзотични цветни акорди, пикантен или дървесен аромат! Потопете се в оживената атмосфера на Лондон и открийте света на дизайнерските парфюми и одеколони Jo Malone!


Световноизвестната лондонска марка Jo Malone предлага на пазара луксозна козметика за тяло и парфюми. Ароматните композиции са вечни и елегантни в неповторим британски стил.


за страница
Показване на 1 - 12 от 22 продукта
Показване на 1 - 12 от 22 продукта