Продукти за марка: KILIAN

By Kilian е луксозна парфюмна марка от Париж, създадена от Kilian Hennessy, внук на основателя на групата LVMH. („H“ в LVMH е Hennessy, прочутото семейство за производство на коняк.)


Килиан Хенеси прекарва детството си сред семейните винарски изби с коняк. След като завършва програма по комуникации и езикови изследвания, където пише дисертация за семантиката на миризмите в търсенето на общ език между боговете и смъртните, Килиан продължава да учи с някои от най-големите в парфюмерията, усъвършенствайки занаята си, създавайки парфюми за някои от най-добрите модни марки в бранша.


През 2007 г. Килиан стартира собствена парфюмна къща, в съответствие с дългогодишната традиция на семейството да произвежда луксозни стоки.


Колекция L'oeuvre noire ("Черен шедьовър") стартира за пръв път през 2007 г., като всяка година в колекцията се добавят нови аромати и общо десет аромата, налични до момента.


Колекцията Arabian Nights, включваща аромати на оризова основа с ориенталска тематика и отличителен пакет, стартира през 2009 г. с Pure Oud. Оттогава към колекцията са добавени два допълнителни аромата на базата на уд.


By Kilian пуска ограничени издания на няколко аромата в колекцията, в специални луксозни опаковки. Марката също разширява предлагането си, за да включи вечерни чанти през 2011 година.


Най-ранното издание е създадено през 2007 г., а най-новото е от 2020 г. Kilian ароматите са направени в сътрудничество с парфюмеристи Calice Becker, Sidonie Lancesseur, Alberto Morillas, Christian Provenzano, Pascal Gaurin, Fabrice Pellegrin, Honorine Blanc, Dorothee Piot, Benoist Lapouza и Франк Воелкъл.

за страница
Показване на 1 - 12 от 35 продукта
Показване на 1 - 12 от 35 продукта