Продукти за марка: LA PERLA

La Perla е световноизвестен италиански бранд за бельо, създаден през 1954 г. Луксозните и деликатни продукти, които компанията създава, са истински символ на елегантност и изтънченост. Тайната зад техния успех се крие в редките и ценни материи, които използват, като изключително фината коприна, която се произвежда с помощта на старинни станове, както и в традиционните италиански шивашки техники, които се включват в производството, за да се създаде не просто дреха за обличане, а истинско бижу в гардероба на всяка жена.


Освен бельо, La Perla предлага и богата гама от различни модни артикули, сред които дамска мода, бански костюми, нощници, булчински артикули, мъжка мода, аксесоари и, разбира се, парфюми (предимно предназначени за дамите).


Първият им парфюм, Original La Perla, е лансиран през 1986 г. Днес парфюмите на La Perla са създадени в сътрудничество с Morris Profumi. Техният съвременен успех се дължи на майсторството на световноизвестни парфюмеристи като Оливие Полж, Даниела (Роше) Андрие, IFF, Пиер Бурдон, Франсоа Карон и Firmenich.

Показване на 1 - 3 от 3 продукта
Показване на 1 - 3 от 3 продукта