Продукти за марка: MAX MARA

Италианската модна къща Max Mara е основана през 1951 г. Achille Maramotti е дизайнерът, който пожелава да създаде висококачествени дрехи, които се произвеждат с помощта на машини вместо да се шият на ръка. Тази идея е доста революционна за времето си, но тя му донася успеха, за който мечтае.


60-те години на 20-ти век са периодът, в който компанията се развива и утвърждава репутацията на бранда Max Mara, изпозлвайки иновативни производствени техники. Това е и времето, в което компанията си партнира с някои от най-известните дизайнери на деня.


Най-известната дреха на Max Mara е легендарното вълнено палто с ръкави тип кимоно. За първи път то е представено на широката публика през 80-те години на миналия век и оттогава присъства във всички техни колекции до днес.


С над 2000 магазина в над 90 държави, Max Mara е световноизвестен бранд, който предлага дрехи, аксесоари, булчинска мода и парфюми. Техният първи парфюм, Max Mara за жени, е лансиран през 2004 г. Днес техните парфюми са създадени в сътрудничество със Selective Beauty и с помощта на топ парфюмеристи като Оливие Кресп, Винсънт Шалер и Дафни Бугей.

Показване на 1 - 1 от 1 продукта
Показване на 1 - 1 от 1 продукта