Продукти за марка: VICTORIA'S SECRET

Превърнете се в изкусителен ангел, след който всеки обръща поглед с козметиката на Victoria’s Secret, която ще ви омагьоса напълно, независимо дали искате да подчертаете нежността си, да изглеждате темпераментно или да бъдете рафинирана.


Повечето хора свързват марката Victoria’s Secret с луксозното бельо, което тя предлага от 1977 г. Днес тя вече е известна и благодарение на отличното си сътрудничество с парфюмеристи със звучни имена и много от оригиналните парфюми Victoria’s Secret са спечелили любовта на жените по цял свят.


Спреят за тяло Victoria’s Secret е достъпен в много варианти. Независимо дали имате настроение за сладък, цветен или екзотичен плодов аромат. В оригинално ухайно облаче ще ви обгърне също популярната парфюмна вода Victoria’s Secret Bombshell. Темпераментен аромат, който гали душата и подчертава естествения ви сексапил. А какво ще кажете за незаменимия аромат на кокос? За вас е Victoria’s Secret Coconut Passion, където освен спрей за тяло ще намерите перфектно подхождащ душ гел или тоалетно мляко.

за страница
Показване на 1 - 12 от 45 продукта
Показване на 1 - 12 от 45 продукта