Свържете се с нас

Нашата телефонна линия работи: Пон-Пет 9:00-18:00 часа

Телефон:+359/87-623-99-78

Изпратете ни съобщение!

Цена на доставката, начин на плащане и срок

Цени и начини на доставка :

Стоките поръчани от електронен магазин ТЕСТЕР БГ се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС при следните цени за доставка:

 - при поръчка на продукти на стойност до 230,00 лв. (двеста и тридесет лева) се начислява допълнително доставка от 5,00 лв.(пет лева) за цялата страна, при извършвана доставка до посочен адрес от клиента т.е. лично посещение от куриер до врата. Крайно дължимото от Вас ще е равно на сбора на стойността на продуктите + 5,00 лева (пет лева).

 - при поръчка на продукти на стойност до 230,00 лв. (двеста и тридесет лева) се начислява допълнително доставка от 3,50 лв.(три лева и петдесет стотинки) за цялата страна, ако доставката се извършва до офис на Еконт Експрес - т.е. пратката е до поискване в посочен от Вас офис на куриера. Крайно дължимото от Вас ще е равно на сбора на стойността на продуктите + 3,50 лева (три лева и 50 ст.).

 - към цената за доставката на поръчки на продукти на стойност над 230,00 лв. (двеста и тридесет лева) не се начислява доставка за цялата страна. Крайно дължимото от Вас ще е равно на стойността на продуктите.

 - цената за доставката на поръчки с фиксиран час или съботна доставка по желание на клиента се оскъпява допълнително с 2,50 лв. (два лева и петдесет стотинки).

- по желание на клиента за SMS известие на пратката се доплаща допълнително 0,18 лв. (осемнадесет стотинки).

Срокове за доставка :

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 (един) и 3 (три) дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

Плащане  :

В електронен магазин ТЕСТЕР БГ предоставяме най-сигурният начин за НАС, с който може да се заплати даден продукт поръчан онлайн от електронни магазини, а именно:

  • Плащане при доставка (наложен платеж) - при получаване на стоката плащате цялата дължимата сума на куриера, след като сте прегледали съдържанието на пратката.

Проблеми при изпълнение на ПОРЪЧКАТА и/или ДОСТАВКАТА :

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано и/или забавено поради някоя от следните причини:

  • една или повече от поръчаните стоки не е/не са в наличност – ще Ви се обадим и предложим решение;
  • потребителят е посочил грешен и/или непълен, и/или несъществуващ адрес за доставка.
  • погрешен телефон за контакт с потребителя
  • форсмажорни обстоятелства

В случай на проблеми с доставката на поръчката от Наша страна, всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи, последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

TesterBG.com си запазва правото за промяна в сроковете за доставка в предпразнични дни, както и да поема за своя сметка разходите по застраховка на стоките, предмет на доставка.

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин /ТЕСТЕР БГ/ за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.

Благодарим Ви, и приятно пазаруване! За други въпроси, моля пишете ни тук.