Свържете се с нас

Нашата телефонна линия работи: Пон-Пет 9:00-18:00 часа

Телефон:+359/87-623-99-78

Изпратете ни съобщение!

Условия за връщане или замяна на закупена стока от онлайн магазин ТЕСТЕР БГ – Тестери на парфюми

Връщане на стоки поради отказване или замяна се осъществява с предварително известие от Ваша страна по е-mail или чрез телефонно обаждане, като посочите причината за връщането. На този Ваш e-mail ние ще отговорим с детайли относно връщането или замяната на продукта с друг.

Вие може да върнете всяка стока, закупена от сайта на електронен магазин ТЕСТЕР БГ – Тестри на парфюми в 14 дневен срок от датата на закупуване (получаване).

14 дневен срок за отказване и връщане (според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ)

Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. Ако върнете закупената стока в срок от 14 работни дни от датата на получаване и тя е неизползвана, ТЕСТЕР БГ – Тестри на парфюми ще възстанови пълната стойност на стоката без направените транспортни разходи и такса за наложения платеж.

Върнатата стока трябва да бъде в пълна окомплектовка, включваща транспортната опаковка или оригиналната такава и задължително условие е да се върне ФИСКАЛНАТА КАСОВА БЕЛЕЖКА.

В случай, че липсва опаковката или касовата бележка за продажбата, то ТЕСТЕР БГ – Тестри на парфюми може да откаже възстановяването на средствата и да не приеме рекламацията Ви.
Не се възстановяват суми за извършени услуги както транспортни разходи, такса за плащане чрез наложен платеж или такса за пощенски запис.
ТЕСТЕР БГ – Тестри на парфюми ще начисли допълнителна такса за нарушена окомплектовка или нарушен външен вид, ако част от пълната окомплектовка липсва или продукта, който е върнат не е във вида, в който е изпратен или ще откаже напълно връщането при липсваща касова бележка от продажбата.

Стойността на върнатата стока, може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на клиента да се възстанови в 30 дневен срок от датата на връщане на стоката с паричен превод до посочен от клиента офис на Еконт Експрес.

Стоката може да бъде върната само чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС при вариант с наложенен платеж, задължително условие е да има опция да се прегледа преди да се заплати стойността на пратката, като наложеният платеж е равен на стойността на продуктта, който се връща. Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върнатата стока и прегледа й от наша страна, стойността без транспортните разходи се възстановяват в брой от офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС от който сте изпратили пратката до нас.

Рекламации при явни дефекти на продуктите се предявяват в рамките на 14 работни дни след закупуването на стоката.

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приеме от него, с възможността, която му дава нашият електронен магазин ТЕСТЕР БГ – Тестери на парфюми, а именно преглед и тест преди заплащането на пратката.

На рекламация не подлежи стока, за която клиента е бил предварително предупреден за несъответсвие или дефект. Ако при получаването на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка рекламацията ще бъде уважена само, ако в присъствието на куриера при самото получаване на стоката се направи констативен протокол. В случай, че клиент приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера с получаването й отговорностите по рекламация се прехвърля към куриера, доставил пратката и клиента. При такива обстоятелства важат условията за рекламация на пратки на съответната куриерска фирма.

Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

При констатация на дефектен продукт ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатените от Вас средства в пълен размер не по-късно от 30 работни дни от датата на закупуване (получаване).
Стойността на стоката върната по рекламация може да се ползва като кредит за бъдещи покупки, като всеки клиент може да се възползва и от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по негов избор.

Благодарим Ви, и приятно пазаруване! За други въпроси, моля пишете ни тук.