Свържете се с нас

Нашата телефонна линия работи: Пон-Пет 9:00-18:00 часа

Телефон:+359/87-623-99-78

Изпратете ни съобщение!

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ ТЕСТЕР БГ УСЛУГИ

 

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Версус Груп” ЕООД от една страна и Потребителите на електронни интернет страници и услуги, намиращи се на домейн TesterBG.com (наричан за краткост сайт).

Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на TesterBG.com (с изключение на линка към настоящите "Общи условия" и линкове към външни сайтове, партньори на TesterBG.com) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".

Интернет страницата TesterBG.com е част от "Версус Груп” ЕООД, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр. София, Г. С. Раковски №148
Идент. № 201089790


РЕГИСТРАЦИЯ
Можете да поръчате от TesterBG.com като регистриран потребител или без регистрация, както и като се свържете с нас на посоченият телефон и/или имейл.
За да се регистрирате трябва да изберете ваше уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да коригирате Вашият телефон за контакт и адрес за доставка, и/или добавите нов адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката, ако това е необходимо. 
С отбелязването в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" и натискането на бутона "ПРОДЪЛЖИ", Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларирате, че сте запознат и приемате настоящите "Общи условия".

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ
Личните данни които предоставяте на TesterBG.com ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент: за приемане, обработка и доставка на поръчки, осъществяването на връзка с Вас, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за който можете да отмените по всяко време), включително и от блога.

TesterBG.com гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от гореспоменатите, с изключение на случаите, в които Вие писмено сте дали съгласие за това.
Потребителският Ви акаунт може да бъде изтрит от базата данни на TesterBG.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време, при писмено желание от Ваша страна.

ПОРЪЧКА
Можете да поръчате от сайта TesterBG.com 24 часа в денонощието, включително в събота и неделя, и/или официални празници, и/или на предоставения телефон за връзка с клиенти, отворен всеки работен ден от 10.00 до 18.00 часа и Събота от 10.00 до 15.00 часа.
При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да:

 • прегледате продуктите които купувате
 • да коригирате количествата, които желаете да закупите
 • да премахнете продукт от Вашата поръчка
 • да видите техните единични цени и/или сбора от количество и цена
 • да въведете, получен от Вас, персонален Код за отстъпка, валиден за сайта TesterBG.com
 • да въведете стойност на Купон и/или Ваучер, валиден за сайта TesterBG.com
 • начина на доставка и плащане, както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции.

При успешна поръчка, клиентът получава уведомителен e-mail на електронният адрес който е посочил. След получаване на поръчката в TesterBG.com, се извършва проверка на посочения, от клиента, телефон за валидността ѝ, чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.

Ще бъдете уведомени чрез e-mail за изпращането и дата на получаване, на Вашата поръчка, както и за възникнали проблеми, свързани с изпълнението ѝ.

Правилно попълнената и изпратена чрез TesterBG.com или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за покупка с продаващата страна. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил, ако имате такъв регистриран на сайта.

Всички направени поръчки се обработват в деня на постъпването им, след проверка на поръчката и потвърждение от страна на клиента.

ПОЛЗВАНЕ НА НАМАЛЕНИЯ с купони, ваучери, кодове за отстъпки

Всички регистрирани потребители на TesterBG.com могат да получат купон и/или код за отстъпка от крайната сума в поръчката, в зависимост от търговската политика на сайта. 
Всяко намаление и/или купон, и/или ваучер, и/или код за отстъпка може да бъде използван само веднъж, освен ако изрично не е посочено друго. В случай на многократно използване, TesterBG.com има право да откаже да признае намалението. В случай, че стойността на ваучера за подарък и/или купона за отстъпка е с по-висока стойност, от стойността на поръчката, разликата не се прехвърля на нов ваучер и/или на нов купон за отстъпка и неизчерпаната (неизразходвана) сума не се връща обратно, не се възстановява на Потребителя.

СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКАТА
Крайната дължима сума, на поръчката, представлява сбор от всички отделни продукти, които сте поръчали, минус стойността на въведения персонален Код за отстъпка (при наличен такъв). Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.
Всички цени са с предварително начислено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

ПЛАЩАНЕ
Начини на плащане :

 • Плащане при доставка (наложен платеж) - при получаване на стоката плащате цялата дължимата сума на куриера.

Проблеми при изпълнение на ПОРЪЧКАТА и/или ДОСТАВКАТА
Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано и/или забавено поради някоя от следните причини:

  • една или повече от поръчаните стоки не е/не са в наличност – ще Ви се обадим и предложим решение;
  • потребителят е посочил грешен и/или непълен, и/или несъществуващ адрес за доставка;
  • погрешен телефон за контакт с потребителя;
  • форсмажорни обстоятелства.

В случай на проблеми с доставката на поръчката от Наша страна, всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи, последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

ДОСТАВКА
Доставки се извършават до всички населени места на територията на Република България.
Всички доставки се извършват с куриер от 9.00 до 17.30 часа, в работни дни и в събота до 14.00 часа.
Поръчаната стока се доставя на адрес, посочен от клиента или до офис на куриерска фирма Еконт Експрес, където искате да бъде получена, чиито адрес следва да добавите като коментар при финализиране на поръчката. 
Приемането на поръчката става от клиента или трето лице, което лице трябва да бъде посочено от клиента, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и/или заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и TesterBG.com се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

ВИДОВЕ ДОСТАВКА, ЦЕНА И СРОК

Стоките поръчани от електронен магазин ТЕСТЕР БГ се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС:

ДО АДРЕС
, заявен при поръчката в работно време или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да се даде адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката, която ще бъде с опция да се отвори и провери с тест в присъствието на куриера. При неуспешен опит на доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефонно обаждане и уговаряне за повторен ден на разнос на пратката.

ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката и ще я получите с напълно безплатна доставка и опция да се отвори и провери с тест в присъствието на куриера.

Към цената за доставката на поръчки на продукти на стойност до 230,00 лв. (двеста и тридесет лева) се начисляват допълнително 3,50 лв.(три лева и петдесет стотинки) за цялата страна при извършвана доставка до посочен офис на куриерската служба или се начисляват допълнително 5,00 лв.(пет лева) при извършвана доставка до вратата на клиента т.е. лично посещение от куриер. Крайно дължимото от Вас, като сума се получава от сбора на продуктите и посочените цени на доставки според начина избран от Вас.

Към цената за доставката на поръчки на продукти на стойност над 230,00 лв. (двеста и тридесет лева) не се начислява доставка за цялата страна. Крайно дължимото от Вас е стойността на продуктите.

Към цената за доставката на поръчки с фиксиран час или съботна доставка по желание на клиента се заплаща допълнително 2,50 лв. (два лева и петдесет стотинки).

Към цената за доставката на поръчки с SMS известяване на пратката се заплаща допълнително 0,18 лв. (осемнадесет стотинки).

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 (един) и 3 (три) дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

ВРЪЩАНЕ И/ИЛИ ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА. РЕКЛАМАЦИЯ
Потребителя има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на стоката от същия.

Отказ от договора може да се направи и пред куриера при доставяне на стоката, ако стоката е доставена след срока по причини, които са извън Потребителя и не се дължат на непреодолима сила.

Правото на отказ може да се упражни в случай, че стоката не е използвана и се намира във вида, в който е доставена; че не е нарушена целостта на нейната оригинална опаковка; че не са разлепяни и/или подменяни етикетите и/или стикерите върху оригиналната опаковката; че не е подменяно съдържанието на продукта, както и при спазване на условията по чл.55 от ЗЗП; че със стоката се върне и касовата бележка (фискалният бон) от продажбата;

Връщането става чрез куриеската фирма Еконт Експрес до техен офис, след уведомяване на доставчика, на посочения негов електронен адрес, като разходите по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

При отказ от договора, ако Потребителят е заплатил стойността на стоката, му се възстановява изцяло платената сума в срок до 14 (четиринадесет) дни от упражняването по имейл на правото на отказ от договора. Суми не се възстановяват, докато Потребителят не върне стоката. Ако стоката не бъде върната в срок до 14 (четиринадесет) дни, отказът от договора не произвежда действие.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на четиринадесет дневният срок, в който може да упражни правото си на отказ.

Рекламация се прави, когато закупената стока не съответства на договореното между страните по договора за продажба. Несъответствието в договореното между страните може да се изразява в:

 • несъответствие на доставената стока, с поръчаната от Потребителя;
 • констатирани липси на части от стоката;
 • повреда на стоката при транспортирането;
 • видими дефекти на стоката.

Рекламацията може да се предяви пред TesterBG.com на посоченият e-mail office@testerbg.com, като едновременно с това Потребителя трябва да върне стоката в срок.

При рекламация Потребителят може да избере замяна на конкретния артикул за същия без дефекти или да върне стоката на TesterBG.comкато разходите за връщане на стоката са за сметка на клиента. 
В случай, че Потребителя е заплатил стойността на стоката, към която има рекламация и не желае да се възползва от замяна на артикула за същия без дефекти или друг избран от него артикул, то тогава TesterBG.com се задължава да възстанови платената сума от Потребителя, в срок от 14 работни дни, чрез пощенски превод на сумата.

Връщането на стоката при рекламация, в случаите извън фабричен дефект или повреди при транспорта, се осъществява при следните условия:

 • стоката не е използвана и се намира във вида, в който е доставена;
 • не е нарушена целостта на нейната оригинална опаковка;
 • не са разлепяни и/или подменяни етикетите и/или стикерите върху оригиналната опаковката;
 • не е подменяно съдържанието на продукта;
 • запазен е фискалният бон от продажбата;

Условията за рекламация на стоки в България се урежда от действащият ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ /ЗЗП/, с който можете да се запознаете подробно ТУК

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения e-mail и/или телефон за връзка. Ние с готовност ще отговорим и помогнем за решаването им.

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА
Всички стоки и продукти на сайта TesterBG.com са предоставени от официални вносители и/или представители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.
Гаранцията започва да тече от датата на получаване на стоката от потребителя. Продуктите имат гаранционен срок, освен ако на опаковката не е посочено друго. Продавачът е отговорен за всички дефекти на продуктите при получаването на стоката или при появяването им по време на гаранционния период. Това не се отнася за дефекти, причинени от грубо боравене и/или механични повреди.
Условията за гаранция на стоки в България се урежда от действащият ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ /ЗЗП/, с който можете да се запознаете подробно ТУК

КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ
Цялата текстова информация, публикувана в сайта TesterBG.com, е собственост на „Версус Груп” ЕООД, в т.ч. и описания на артикули. Електронният магазин НЕ дава право на собственици на други сайтове и/или потребители да публикуват връзки към онлайн магазин TesterBG.com, без изричното писмено съгласие на „Версус Груп” ЕООД.

Забранява се копирането на текстове от TesterBG.com и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писмено съгласие на „Версус Груп” ЕООД.

TesterBG.com не носи каквато и да е отговорност пред трети лица, ако такова лице сметне, че публикувана на електронния магазин информация нарушава нечии авторски права или други права на интелектуалната собственост.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ

TesterBG.com поема задължението:

 • Да прехвърли на Клиента собствеността върху заявената от него за покупка стока и да му достави същата, след заплащане на дължимата цена.
 • Да достави стока със съответното качество, правещо я годна за употреба.
 • Да използва предоставените от клиента лични данни – име, адрес, телефон, e-mail и др. данни за изготвяне на фактура (когато потребителя желае да получи такава), единствено за нуждите на договорните отношения на страните, възникнали при ползване на сайта, при условията на Закона за защита на личните данни.
 • Да полага дължимата грижа, с оглед поддържане на вярна и актуална информация относно стоките и предлаганите услуги.

Клиентът поема задължението:

 • Да посочи верни лични данни, телефон, адрес за доставка и електронен адрес.
 • Да заплати цената на поръчаната стока.
 • Да заплати разходите по доставката на поръчаната стока.
 • Да съдейства и осигури получаването на поръчаната стока.
 • Да не извършва действия, с които нарушава законодателството на Република България.
 • Да не извършва фиктивни заявки или каквито и да било други действия, с които да причинява вреди и/или да затруднява работата на сайта TesterBG.com.
 • Да не накърнява правата на интелектуална и индустриална собственост, било то на собственика на сайта и/или трети лица.

ДРУГИ

Разнообразието от парфюми и козметични продукти Ви затруднява и се нуждаете от консултация при избора си ?

Искате да промените поръчката - датата и/или мястото за доставка, или имате допълнителна поръчка, или някой от поръчаните продукти не ви харесва ?

Не сте намерили отговор на Вашия въпрос и искате да го зададете. Нашият екип е на разположение всеки работен ден от 10:00 до 18:00 часа на телефон 087/623-99-78, както и на office@testerbg.com.

Изображенията към продуктите са само за илюстрация. Поради промяна в светлината, флаконите, опаковката и цветът на парфюма могат да изглеждат по-различно. Производителите могат да променят вида на флакона и/или формата,  и/или цвета на опаковката и/или комплекта, запазвайки съдържанието на продукта/продуктите. В такива случаи е възможно да продаваме и от двата продукта/продукти едновременно, а новата опаковка на продукта/продуктите да не съответства на изображението.

Търговските марки и лога, видими в TesterBG.com, принадлежат на уважавани компании и производители, и се използват единствено за идентифициране на продукти и фирми. Използваните текстови, графични и други материали в представянето на продуктите, в TesterBG.com, са собственост на носителите на авторските им права. Всички изображения и графични материали в TesterBG.com са взети от публичното интернет пространство. Версус Груп ЕООД не носи никаква отговорност за претенции и/или пропуснати ползи на носителите на авторски права, на използваниите в сайта TesterBG.com, текстови, графични и други материали.

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин /ТЕСТЕР БГ/ за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.

последна актуализация: Май 2019